موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

سازوکار جدید مجلس برای کسب و کارها جهت اخذ پروانه کسب

نمایندگان در این جلسه تصویب کردند که هر شخص حقیقی یا حقوقی که برخلاف این ماده محل کسبی را دایر و فعالیت صنفی نماید متخلف شناخته و با هر بار تخلف مبلغ ۱۰ میلیون ریال جریمه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  ادامه بررسی طرح اصلاح قانون نظام صنفی کشور در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد.

 

در این جلسه پیشنهاد حذف کل ماده 6 این طرح از سوی حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده محلات مطرح شد و نمایندگان مجلس با استناد به اینکه این ماده در توسعه و خلق بانک های جدید و خلق نقدینگی و ایجاد تورم نقش خواهد داشت با حذف آن موافقت کردند.

 

همچنین در ادامه، ماده یک اصلاحی این طرح ارجاع شده از کمیسیون اقتصادی به شرح زیر قرائت و با موافقت نمایندگان مجلس به تصویب رسید.

 

ماده یک طرح اصلاح قانون نظام صنفی کشور به شرح زیر است:

در ماده 12 قانون نظام صنفی کشور مصوب 24 اسفندماه 1389 با اصلاحات و الحاقات بعدی عبارت در چارچوب قانون کانون تصویب و صدور مجوزهای کسب و کار مصوب 5 اردیبهشت 1401 بعد از عبارت نسبت به مجوز کسب، الحاق و یک تبصره به شرح زیر با عنوان تبصره 6 به این ماده اضافه می شود.

 

تبصره 6- هر شخص حقیقی یا حقوقی علاوه بر اعمال ماده 27 این قانون به عنوان متخلف شناخته می شود. متخلف از تاریخ شروع فعالیت تا زمان اقدام به اخذ پروانه کسب به ازای هر نوبت شناسایی که مدت آن نمی تواند در هر مرتبه نسبت به مرتبه قبل کمتر از 30 روز (یک ماه) باشد مبلغ 10 میلیون ریال جریمه می گردد و به حساب درآمد او نزد خزانه داری کل کشور واریز می شود. جریمه مذکور هرساله بر اساس نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی جمهوری اسلامی را تعدیل و به روز رسانی می شود. به فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی اجازه داده می شود جهت جبران هزینه های مربوط به مهر و موم، پلمپ یا فک مهر و پلمپ واحدهای صنفی که به موجب قانون و مقررات نظام صنفی انجام می شود، مبلغ یک میلیون ریال دریافت و به حساب درآمد پولی نزد خزانه داری کل کشور واریز نماید. معادل 100 درصد درآمد از محل اعتباری که هرسال به همین منظور در قانون بودجه کل کشور منظور می شود با هدف تقویت همکاری های فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی با تشکل های صنفی و واحدهای صنفی فاقد درآمد و کسب در اختیار این نهاد قرار خواهد گرفت. مبلغ مذکور هرسال بر اساس نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی تعدیل و به روز رسانی می شود./ تسنیم

ارسال نظر